Radboud Universiteit Nijmegen
Rechtsgeleerdheid
B3 Economie & Jaarrekening

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Rechtsgeleerdheid B3 Economie & Jaarrekening

Digitale Training - Herkansing Economie & Jaarrekening (Track Ondernemingsrecht) - Groep 1

Maarten

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je hertentamen voor Economie & Jaarrekening. Maarten behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing. Je ontvangt de zoomlink uiterlijk 24 uur voor aanvang van de training. Als je binnen 24 uur voordat de training begint nog geen zoomlink hebt ontvangen, stuur dan een mailtje naar info@tentamentrainingen.nl.

LET OP: Deze training ziet op de track Ondernemingsrecht.

  • Totaal159.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale Tentamenbundel Economie & Jaarrekening (Nederlands) - RICHTING ONDERNEMINGSRECHT

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


LET OP: de tentamenbundel bevat alleen de laatste colleges van de richting Ondernemingsrecht.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.


  • Totaal15.00

Hardcopy Tentamenbundel Economie & Jaarrekening (Nederlands) - RICHTING ONDERNEMINGSRECHT.

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


LET OP: de tentamenbundel bevat alleen de laatste colleges van de richting Ondernemingsrecht.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.

  • Totaal15.00