Radboud Universiteit Nijmegen
Rechtsgeleerdheid
B3 Ethiek voor juristen

Universiteit Radboud Universiteit Nijmegen Rechtsgeleerdheid B3 Ethiek voor juristen

Ethiek voor Juristen - Groep 1

Koen

In deze training word je in 6 uur, verdeeld over 2 lessen, voorbereid op je tentamen voor Ethiek voor Juristen. De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie wel van toepassing. Wanneer je je in hebt geschreven voor een training, krijg je de handleiding digitaal opgestuurd (via de mail). Koen zit in zijn vierde jaar van Recht & Management en zit bij Rechtswinkel Boxmeer. Eveneens is hij actief bij Pleitgenootschap Rota Carolina

  • Totaal59.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE-ORDER - Trainingshandleiding - Ethiek voor Juristen (Digitaal)

Normaal wordt de handleiding exclusief gebruikt bij onze training, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof. Let op: dit betreft een digitale versie die je niet kunt doorsturen of printen! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. LET OP: geef een Google-account op bij je gegevens, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive. NB: Als de handleiding beschikbaar is zal dit hier worden vermeld.

  • Totaal15.00

PRE-ORDER - Trainingshandleiding - Ethiek voor Juristen (Thuis Bezorgen)

Normaal wordt deze handleiding exclusief bij onze training gebruikt, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof. De oefenvragen worden echter uitsluitend in de training verstrekt. De handleidingen worden altijd in zwart/wit geprint. Let op: deze bestelling betreft een hardcopy versie. Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. PostNL heeft aangegeven dat er rekening gehouden dient te worden met vertraging door het corona-virus. TentamenTrainingen.nl is hier niet verantwoordelijk voor. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. NB: Als de handleiding beschikbaar is zal dit hier worden vermeld.

  • Totaal15.00