Rijksuniversiteit Groningen
Bedrijfskunde
Accounting for Management Control

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Bedrijfskunde Accounting for Management Control

Accounting for Management Control - Endterm

Caya

In deze training word je in 9 uur voorbereid op je tentamen voor Accounting for Management Control. Caya behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


Caya is voor de endterm training (2021) beoordeeld met een 10! In de groep is plek voor maximaal 15 studenten, dus boek snel. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van EBF.

  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Gratis digitale EBF Masterclass - Accounting for Management Control

Caya

TentamenTrainingen.nl organiseert in januari een gratis Masterclass voor Accounting for Management Control die wordt gegeven door één van onze meest ervaren docenten; Caya. Caya is een specialist op het accounting gebied en vorig jaar is de training met een gemiddelde van een 9,6 beoordeeld!


In deze twee uur durende Masterclass geven we je een voorproefje van onze trainingen, door de belangrijkste lesstof van het vak te behandelen, te oefenen met oefenvragen én uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Bovendien is de Masterclass gratis! Er zijn een beperkt aantal plekken voor de Masterclass, dus boek nu om zeker te zijn van een plek.


LET OP: Deze Masterclass wordt via Zoom gegeven, geef jouw (studenten) gmail-account op. Zoek dag van de training ook in jouw spam om de zoomlink te vinden.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE-ORDER Digitale tentamenbundel Accounting for Management Control

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 24 uur geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Wij streven ernaar om deze tentamenbundel uiterlijk drie weken voor het tentamen te voltooien.  • Totaal20.00

PRE-ORDER Hardcopy tentamenbundel Accounting for Management Control

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Wij streven ernaar om deze tentamenbundel uiterlijk drie weken voor het tentamen te voltooien.


  • Totaal20.00