Rijksuniversiteit Groningen
Bedrijfskunde
Financial Management

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Bedrijfskunde Financial Management

Digitale training Financial Management - Endterm - Herkansing - Groep 1

Maysa


In deze digitale training word je in 9 uur voorbereid op de herkansing voor Financial Management. Maysa Chahbari behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof.

Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een PowerPoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 10 studenten.

  • Totaal108.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Hard copy trainingshandleiding - FInancial Management - Endterm

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Let op: dit betreft een digitale ready-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


  • Totaal15.00

Pre-order: Digitale trainingshandleiding - Financial Management - Endterm

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 24 uur geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


In deze digitale handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Let op: dit betreft een digitale ready-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.


  • Totaal15.00