Rijksuniversiteit Groningen
Bedrijfskunde
Gedrag in Organisaties

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Bedrijfskunde Gedrag in Organisaties

Digitale training Gedrag in Organisaties - Midterm

Marleen

In deze digitale training word je in 4 uur voorbereid op je midterm voor Gedrag in Organisaties. Marleen behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. De PowerPoint ontvang je na de les. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten.

  • Totaal49.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Gedrag in Organisaties - Endterm

Marleen

In deze digitale training word je in 6 uur voorbereid op je tentamen voor Gedrag in Organisaties. Marleen behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. De PowerPoint ontvang je na de les. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten.


Op deze training geldt de NGGT-regel indien je lid bent bij de EBF en ook de midterm training is gevolgd.

  • Totaal69.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE-ORDER Digitale tentamenbundel Gedrag in Organisaties

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 24 uur geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Wij streven ernaar om deze tentamenbundel uiterlijk drie weken voor het tentamen te voltooien.


  • Totaal15.00

PRE-ORDER Hardcopy tentamenbundel Gedrag in Organisaties

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Wij streven ernaar om deze tentamenbundel uiterlijk drie weken voor het tentamen te voltooien.


  • Totaal15.00