Rijksuniversiteit Groningen
Geneeskunde/Medicine
Blok 2.2 (DZ & IZ) - Nederlands

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Geneeskunde/Medicine Blok 2.2 (DZ & IZ) - Nederlands

Digitale training - Thema 2.2.5 NL - Groep 1

Amila.

In deze training word je in 6 uur, verdeeld over 2 lessen, voorbereid op het tentamen voor blok 2.2.5. Tijdens de training wordt met jou en de groep de belangrijkste lesstof besproken. Daarnaast oefen je samen veel met voorbeeld-tentamenvragen. Ook is er in de trainingen ruimte voor algemene studietips, waardoor je goed voorbereid en met een goed gevoel het tentamen in zult gaan.


Bij aanvang van de eerste les ontvang je de tentamenbundel, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep.


In de groep is plek voor maximaal 20 studenten. Let op: Bij Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen is het niet mogelijk om de reguliere 'Niet Gehaald, Geld Terug'-garantie toe te passen, door de opbouw van het curriculum.

  • Totaal72.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale Marathon - Deeltentamen 1 (Thema 6 & 7) - inhaalmoment/herkansing 2.2.

Iulia

In deze training word je in 6 uur voorbereid op Deeltentamen 1 (Thema 6 & 7). Tijdens de training wordt met jou en de groep de belangrijkste lesstof besproken. Daarnaast oefen je samen veel met voorbeeld-tentamenvragen. Ook is er in de trainingen ruimte voor algemene studietips, waardoor je goed voorbereid en met een goed gevoel het tentamen in zult gaan.


Tijdens deze marathon ontvang je onze tentamenbundels van Thema 6 én Thema 7 (t.w.v. 40,-), bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na de les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten.


Let op: Bij Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen is het niet mogelijk om de reguliere 'Niet Gehaald, Geld Terug'-garantie toe te passen, door de opbouw van het curriculum.

  • Totaal79.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale Marathon - Deeltentamen 2 (Thema 8, 9 & 10) - inhaalmoment/herkansing 2.2.

Iulia

In deze training word je in 6 uur voorbereid op Deeltentamen 2 (Thema 8, 9 & 10). Tijdens de training wordt met jou en de groep de belangrijkste lesstof besproken. Daarnaast oefen je samen veel met voorbeeld-tentamenvragen. Ook is er in de trainingen ruimte voor algemene studietips, waardoor je goed voorbereid en met een goed gevoel het tentamen in zult gaan.


Tijdens deze marathon ontvang je onze tentamenbundels van Thema 8, 9 én 10 (t.w.v. 60,-), bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na de les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten.


Let op: Bij Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen is het niet mogelijk om de reguliere 'Niet Gehaald, Geld Terug'-garantie toe te passen, door de opbouw van het curriculum.

  • Totaal79.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek