Rijksuniversiteit Groningen
Pedagogische Wetenschappen
Inleiding Onderzoek

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Pedagogische Wetenschappen Inleiding Onderzoek

Gratis Masterclass Inleiding Onderzoek [2020 - 2021]

Pascal

Start het collegejaar goed op door je alvast voor te bereiden op het tentamen Inleiding Onderzoek! TentamenTrainingen.nl organiseert in september een gratis Masterclass voor Inleiding Onderzoek die wordt gegeven door één van onze meest ervaren docenten.


In deze twee uur durende Masterclass geven we je een voorproefje van onze trainingen, door de belangrijkste lesstof van het vak te behandelen, te oefenen met oefenvragen én uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen.


Bovendien is de Masterclass gratis! Er zijn een beperkt aantal plekken voor de Masterclass, dus boek nu om zeker te zijn van een plek.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Inleiding Onderzoek - Tentamen - Groep 1

Pascal

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 3 of 4 lessen, voorbereid op je

tentamen voor Inleiding Onderzoek. Jouw docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen.


Na elke les wordt de Powerpoint gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie wel van toepassing.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek