Rijksuniversiteit Groningen
Psychologie/Psychology
Ontwikkelingspsychologie

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Psychologie/Psychology Ontwikkelingspsychologie

Herkansing: Ontwikkelingspsychologie - groep 1

Windson

Met deze training word je gedurende de periode voor het tentamen in 2 lessen van 3 uur helemaal voorbereid op je herkansing van Ontwikkelingspsychologie. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van een speciale trainingshandleiding (ter waarde van €20) van TentamenTrainingen.nl. Deze bestaat uit een uitgebreide samenvatting van de stof en oefenvragen. Samen met onze docent, zullen jullie tijdens de lessen de colleges en de stof voor de herkansing bij langs gaan. Op die manier kun je helemaal voorbereid je tentamen in gaan!


Let op: Het is ons helaas niet gelukt om een Nederlandse docent te vinden voor deze bijlessen. Vandaar dat de bijlessen zullen plaatsvinden in het Engels.


Let op: Onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie geldt alleen voor leden van VIP, Studievereniging Psychologie Groningen.

  • Totaal72.00

Deze training is reeds begonnen

Trainingshandleiding Ontwikkelingspsychologie

Vanaf nu is het mogelijk om de trainingshandleiding voor Ontwikkelingspsychologie van TentamenTrainingen.nl los te bestellen! De handleiding bestaat uit een uitgebreide samenvatting aangevuld met veel oefenvragen + antwoorden. Na het bestellen, levert PostNL dit doorgaans binnen twee werkdagen bij je af! De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal30.00