Rijksuniversiteit Groningen
Psychologie/Psychology
Persoonlijkheid en individuele verschillen

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Psychologie/Psychology Persoonlijkheid en individuele verschillen

Persoonlijkheid en Individuele verschillen

Katja

Met deze training word je gedurende de periode voor het tentamen in 2 lessen van 3 uur helemaal voorbereid op je tentamen van Biopsychologie. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van een speciale trainingshandleiding (ter waarde van €30) van TentamenTrainingen.nl. Deze bestaat uit een uitgebreide samenvatting van de stof en oefenvragen. Samen met Katja, zullen jullie tijdens de lessen de colleges en de stof voor de herkansing bij langs gaan. Op die manier kun je helemaal voorbereid je tentamen in gaan!


Let op: Onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie geldt alleen voor leden van VIP, Studievereniging Psychologie Groningen.

  • Totaal72.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Persoonlijkheid en individuele verschillen

Vanaf nu is het mogelijk om de trainingshandleiding voor Persoonlijkheid en individuele verschillen van TentamenTrainingen.nl los te bestellen! De handleiding bestaat uit een uitgebreide samenvatting aangevuld met veel oefenvragen + antwoorden. We zullen de handleiding rond 8 juni verzenden en PostNL levert dit doorgaans in 2 werkdagen bij je af. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal20.00