Rijksuniversiteit Groningen
Psychologie/Psychology
Persoonlijkheid en Individuele Verschillen

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Psychologie/Psychology Persoonlijkheid en Individuele Verschillen

Interesselijst - Persoonlijkheid en Individuele verschillen

Vasil

Geef je op voor de interesselijst om ons te laten weten dat je deze digitale training zou willen volgen!

Zodra wij 3 of meer aanmeldingen ontvangen, zullen wij ons uiterste best doen om deze trainingen mogelijk te maken. Als we deze trainingen gaan organiseren, ben jij de eerste die het te horen krijgt!

Door je aan te melden voor de interesselijst, zit je nergens aan vast. Je bent dus niet automatisch verplicht om mee te doen.


Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie wel van toepassing, maar alleen voor leden van studievereniging VIP.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale Tentamenbundel Persoonlijkheid en Individuele Verschillen

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.

  • Totaal20.00

Hard copy Tentamenbundel Persoonlijkheid en Individuele verschillen

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel. In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De bundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven.


Let op: dit betreft een hard copy versie! Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.

  • Totaal20.00