Rijksuniversiteit Groningen
Psychologie/Psychology
Persoonlijkheid en individuele verschillen

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Psychologie/Psychology Persoonlijkheid en individuele verschillen

Persoonlijkheid en Individuele verschillen - groep 1 - herkansing

Made

Met deze training word je gedurende de periode voor het tentamen in 2 lessen van 3 uur helemaal voorbereid op je tentamen van Persoonlijkheid en Individuele verschillen. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van een speciale trainingshandleiding (ter waarde van €30) van TentamenTrainingen.nl, die je aan eht begin van de training ontvangt. Deze bestaat uit een bulletpoint samenvatting van de stof en oefenvragen. Samen met onze docent, Made, zullen jullie tijdens de lessen de colleges en de stof voor de herkansing bij langs gaan. Op die manier kun je helemaal voorbereid je tentamen in gaan!


Let op: Het is ons helaas niet gelukt een Nederlandse docent voor deze training te vinden, daarom vindt deze training plaats in het Engels!


Let op: Onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie geldt alleen voor leden van VIP, Studievereniging Psychologie Groningen.

  • Totaal72.00

Nog maar enkele plekken beschikbaar

Trainingshandleiding Persoonlijkheid en Individuele verschillen

Vanaf nu is het mogelijk om de trainingshandleiding voor Persoonlijkheid en Individuele verschillen van TentamenTrainingen.nl los te bestellen! De handleiding bestaat uit een bulletpoint samenvatting aangevuld met oefenvragen + antwoorden. Let op: deze handleiding is geschreven in het Engels. We verwachten deze handleiding rond 25 juni te kunnen verzenden. Na het bestellen, levert PostNL dit doorgaans in 2 werkdagen bij je af. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal20.00