Rijksuniversiteit Groningen
Psychologie/Psychology
Sociale omgeving en gedrag

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Psychologie/Psychology Sociale omgeving en gedrag

Sociale omgeving en gedrag: herkansingscursus

Met deze training word je gedurende de periode voor het tentamen in 2 lessen van 3 uur helemaal voorbereid op je herkansing van Sociale omgeving en gedrag. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van een speciale trainingshandleiding (ter waarde van €30) van TentamenTrainingen.nl. Deze bestaat uit een uitgebreide samenvatting van de stof en oefenvragen. Samen met jouw tutor, zullen jullie tijdens de lessen de colleges en de stof voor de herkansing bij langs gaan. Op die manier kun je helemaal voorbereid je tentamen in gaan!


Let op: Onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie geldt alleen voor leden van VIP, Studievereniging Psychologie Groningen.

  • Totaal72.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Trainingshandleiding Sociale Omgeving en Gedrag

Vanaf nu is het mogelijk om de trainingshandleiding voor Sociale Omgeving en Gedrag van TentamenTrainingen.nl los te bestellen! De handleiding bestaat uit een uitgebreide samenvatting aangevuld met veel oefenvragen + antwoorden. We gaan de handleidingen vanaf 25 maart verzenden en PostNL levert dit doorgaans na bestelling binnen twee werkdagen bij je af! De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal30.00