Rijksuniversiteit Groningen
Psychologie/Psychology
Statistiek 2

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Psychologie/Psychology Statistiek 2

GRATIS VIP Masterclass Statistiek 2! - Nederlands

Rob

VIP en TentamenTrainingen.nl willen je graag helpen om dit nieuwe blok een vliegende start te geven met een gratis masterclass Statistiek 2.


In deze Masterclass zal Rob, een van onze beste docenten, je door de belangrijke onderwerpen leiden, oefenen met enkele tentamenvragen en je vragen beantwoorden!


Deze Masterclass wordt in het Nederlands gegeven. Er is ook een Engelse variant. Zorg ervoor dat je je aanmeldt en je plek reserveert voordat de masterclass vol zit, want vorig jaar ging het best snel! De training zal via zoom gaan, de datum is hier onder te vinden.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale Training Statistiek 2 - Tentamen - Groep 1 - Nederlands

Rob

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Statistiek 2.


Rob behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof.


Deze training is aangepast op de verandering naar twee deeltoetsen. Vandaar dat 2 lessen voor de kerstvakantie gepland zijn, zodat je al kennis hebt voor het theorie deel. Er zal gefocust worden op het berekenen, omdat je voor dat deel een cijfer krijgt.


Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van VIP, als je de training voor de eindtoets volgt.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Pre-order: Digitale trainingshandleiding – Statistiek 2

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training.


Let op: dit betreft een digitale read-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.

  • Totaal20.00

Pre-order: Hard copy trainingshandleiding – Statistiek 2

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training.


Let op: dit betreft een hard copy versie! Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal20.00