Rijksuniversiteit Groningen
Rechten
Bestuursrecht: Besluitvorming

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Rechten Bestuursrecht: Besluitvorming

Bestuursrecht: besluitvorming - Digitale training met korting - Exclusief voor JFV-leden

Ismay

Deze training met korting wordt aangeboden door TentamenTrainingen.nl in samenwerking met de JFV, de studievereniging voor Rechtsgeleerdheid. In deze digitale training word je in 12 uur volledig klaargestoomd op je tentamen voor Bestuursrecht: besluitvorming. Ismay behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Zelf heeft Ismay het vak afgerond met een 9!


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing (voor leden van de JFV).

  • Totaal75.00

Nog maar 2 plekken beschikbaar

Bestuursrecht: Besluitvorming - Tentamen - Groep 1

Ismay

In deze training word je in 12 uur volledig klaargestoomd voor je tentamen voor Bestuursrecht: Besluitvorming. Ismay behandelt de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Ismay heeft zelf een 9 gehaald op het tentamen!


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing (voor leden van de JFV).


De training zal via Zoom plaatsvinden.


  • Totaal149.00

Nog maar 2 plekken beschikbaar