Rijksuniversiteit Groningen
Rechten
Staatsrecht 2

Universiteit Rijksuniversiteit Groningen Rechten Staatsrecht 2

Staatsrecht 2 - Interesselijst

Nienke

Studenten die zich aanmelden voor deze lijst worden op de hoogte gesteld zodra er een nieuwe groep gepland is voor het vak Staatsrecht 2. Tevens worden eventuele vrijgekomen plekken aangeboden aan studenten op de lijst, op volgorde van aanmelding. Wanneer je je voor deze lijst aanmeldt, zit je nergens aan vast. Wanneer we je een plek aanbieden, bepaal je zelf of je hiervan gebruik wilt maken


De handleiding van Inleiding Sociaal Recht kun je nu al bestellen! De handleiding is beschikbaar in een digitale versie en een hard copy versie.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale trainingshandleiding - Staatsrecht 2 - #12060807

Normaal wordt de handleiding exclusief gebruikt bij onze training, maar in dit geval

kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan.


Let op dit betreft een digitale versie die je niet kunt doorsturen of printen! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


LET OP: geef een Google-account op bij je gegevens, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.

  • Totaal30.00

Hard copy handleiding - Staatsrecht 2 - #12060807

Normaal wordt deze handleiding exclusief bij onze training gebruikt, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleidingen worden altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: deze bestelling betreft een hardcopy versie.


Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. PostNL heeft aangegeven dat er rekening gehouden dient te worden met vertraging door het corona-virus. TentamenTrainingen.nl is hier niet verantwoordelijk voor. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal30.00