Tilburg University
Bedrijfseconomie
Inleiding Onderzoeksmethoden BE

Universiteit Tilburg University Bedrijfseconomie Inleiding Onderzoeksmethoden BE

Inleiding Onderzoeksmethoden - Endterm - Groep 1

Raveena

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 3 lessen, voorbereid op je tentamen voor Inleiding Onderzoeksmethoden. De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing indien je aan de volgende voorwaarden voldoet:

1. Je volgt de midterm training van het desbetreffende vak.

2. Je volgt de endterm training van het desbetreffende vak.

3. Je voldoet aan de overige voorwaarden, zoals de aanwezigheidsplicht. Deze voorwaarden zijn te vinden op onze website.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Inleiding Onderzoeksmethoden voor Bedrijfseconomie

Normaal wordt deze handleiding exclusief bij onze training gebruikt, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleidingen worden altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: deze bestelling betreft een hardcopy versie.

  • Totaal13.00