Tilburg University
Rechten
Inleiding Straf- en Strafprocesrecht

Universiteit Tilburg University Rechten Inleiding Straf- en Strafprocesrecht

Inleiding Straf- en Strafprocesrecht - Groep 1

Dorianne

In deze training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Inleiding Straf- en Strafprocesrecht. Dorianne behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Indien er

een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing (voor leden van Magister), (als je ook de training voor de deel/eindtoets volgt). Indien het niet mogelijk is om de training op locatie te organiseren, wordt deze omgezet in een digitale variant.


Dorianne is rechtenstudente aan Tilburg University. Het vak Inleiding Straf- en Strafprocesrecht sloot ze af met een 8. Hiervoor heeft ze haar propedeuse filosofie aan Universiteit Utrecht behaald. Ze is dol op publiekrecht en leren in het algemeen.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek