Universiteit Leiden
Criminologie
Inleiding Criminologie

Universiteit Universiteit Leiden Criminologie Inleiding Criminologie

Inleiding Criminologie (tussentoets): CoDe Masterclass - powered by TentamenTrainingen.nl

Daphne

Tentamentraingen.nl werkt samen met CoDe om een GRATIS masterclass Inleiding Criminologie te verzorgen die je ideaal voorbereid op de tussentoets van Inleiding Criminologie. Deze training zal via Zoom worden gegeven.


In deze masterclass zal belangrijke stof worden herhaald en worden oefenvragen geoefend. Docent Daphne is student Criminologie aan Universiteit Leiden en heeft het vak met een acht gehaald. Er zijn slechts beperkt plekken, dus vol = vol.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale training Inleiding Criminologie - Groep 1

Denise

In deze digitale training word je in acht uur voorbereid op je tentamen voor Inleiding Criminologie. De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Interesselijst Inleiding Criminologie 2020/2021

Daphne

Geef je op voor de interesselijst om ons te laten weten dat je deze training zou willen volgen. Zodra wij 3 of meer aanmeldingen ontvangen, zullen wij ons uiterste best doen om deze trainingen mogelijk te maken. Als we deze trainingen gaan organiseren, ben jij de eerste die het te horen krijgt! Door je aan te melden voor de interesselijst, zit je nergens aan vast. Je bent dus niet automatisch verplicht om mee te doen.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek