Universiteit Leiden
Criminologie
Inleiding Criminologie

Universiteit Universiteit Leiden Criminologie Inleiding Criminologie

Inleiding Criminologie (Eindtentamen) - Groep 1

Daphne

In deze training word je in drie lessen met Daphne voorbereid op het eindtentamen van Inleiding Criminologie. Docent Daphne is student Criminologie aan Universiteit Leiden en heeft het vak met een acht gehaald. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Tijdens de training wordt met jou en de groep de belangrijkste lesstof besproken. Daarnaast oefen je samen veel met voorbeeld-tentamenvragen. Ook is er in de trainingen ruimte voor algemene studietips, waardoor je goed voorbereid en met een goed gevoel het tentamen in zult gaan.


In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal104.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Inleiding Criminologie (tussentoets): CoDe Masterclass - powered by TentamenTrainingen.nl

Daphne

Tentamentraingen.nl werkt samen met CoDe om een GRATIS masterclass Inleiding Criminologie te verzorgen die je ideaal voorbereid op de tussentoets van Inleiding Criminologie. In deze masterclass op 25 oktober zal in drie uur de belangrijkste stof worden herhaald en worden oefenvragen op tentamenniveau geoefend. Bij aanvang van de masterclass ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Docent Daphne is student Criminologie aan Universiteit Leiden en heeft het vak met een acht gehaald. Er zijn slechts beperkt plekken, dus vol = vol

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek