Universiteit Leiden
Rechtsgeleerdheid
Verbintenissenrecht

Universiteit Universiteit Leiden Rechtsgeleerdheid Verbintenissenrecht

Verbintenissenrecht (tussentoets) - Groep 1

Alyssa

In deze training ga je met onze docent Alyssa aan de slag om de belangrijkste onderwerpen voor de tussentoets van Verbintenissenrecht te bespreken en samen te oefenen met oefenvragen. De focus bij deze training ligt op het oefenen met vragen op tentamenniveau. Onze docent Alyssa heeft al veel ervaring voor de klas, met de Bachelors Rechtsgeleerdheid en Notarieel Recht en is dit jaar ook Student-tutor aan de faculteit.


Uiteraard is er veel ruimte om je vragen te stellen. De training wordt vrij kort op de tussentoets gepland, zodat je alle colleges gehad hebt wanneer je de laatste les hebt. De maximale groepsgrootte is voor deze groep slechts 15 personen, wat betekent dat er veel individuele aandacht zal zijn. Op deze training is onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing, als je de training volgt in combinatie met onze training voor de eindtoets.

  • Totaal96.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Verbintenissenrecht (eindtentamen) - Groep 1

Alyssa

In deze training ga je aan de slag om de belangrijkste onderwerpen voor het eindtentamen van Verbintenissenrecht te bespreken en samen te oefenen met oefenvragen. De focus bij deze training ligt op het oefenen met vragen op tentamenniveau.


Uiteraard is er veel ruimte om je vragen te stellen. De training wordt vrij kort op het tentamen gepland, zodat je alle colleges gehad hebt wanneer je de laatste les hebt. De maximale groepsgrootte is voor deze groep slechts 15 personen, wat betekent dat er veel individuele aandacht zal zijn. Op deze training is onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing, als je de training volgt in combinatie met onze training voor de tussentoets.

  • Totaal108.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek