Universiteit Leiden
Geneeskunde
Start tot arts

Universiteit Universiteit Leiden Geneeskunde Start tot arts

Gratis Masterclass - Start tot Arts [2020 - 2021]

Milou

Start het collegejaar goed op door je alvast voor te bereiden op het tentamen Start tot Arts! TentamenTrainingen.nl organiseert aankomend collegejaar een gratis Masterclass voor Start tot Arts die wordt gegeven door één van onze meest ervaren docenten.


In deze twee uur durende Masterclass geven we je een voorproefje van onze trainingen, door de belangrijkste lesstof van het vak te behandelen, te oefenen met oefenvragen én uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen.


Bovendien is de Masterclass gratis! Er zijn een beperkt aantal plekken voor de Masterclass, dus boek nu om zeker te zijn van een plek.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Start tot Arts - Groep 1 (2020-2021)

Lianne

In deze training word je in 6 uur voorbereid op het tentamen van Start tot Arts. Tijdens de training wordt met jou en de groep de belangrijkste lesstof besproken. Daarnaast oefen je samen veel met voorbeeld-tentamenvragen. Ook is er in de trainingen ruimte voor algemene studietips, waardoor je goed voorbereid en met een goed gevoel het tentamen in zult gaan.


Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een PowerPoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep.


In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal72.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek