Universiteit Leiden
Psychologie
Experimenteel en Correlationeel Onderzoek

Universiteit Universiteit Leiden Psychologie Experimenteel en Correlationeel Onderzoek

Experimenteel en Correlationeel Onderzoek - Gratis Masterclass - powered by tentamentraining.nl

Tabi

Wil jij het blok goed starten en alvast enkele onderwerpen van Experimenteel en Correlationeel behandelen? Kom dan naar de gratis Masterclass van TentamenTrainingen.nl aan het begin van het nieuwe collegejaar! In deze gratis masterclass worden in twee uur enkele lastige onderwerpen behandeld van het vak uitgelegd. De masterclass wordt verzorgd door een van onze ervaren docenten. Naast het behandelen van een aantal lastige onderwerpen, wordt er geoefend met tentamenvragen en is er de gelegenheid om jouw vragen te stellen!

  • Totaal0.00

Deze training zit helaas vol

Digitale Training Experimenteel en Correlationeel Onderzoek - Endterm - Groep 1

Remy

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Experimenteel en Correlationeel Onderzoek. Jouw docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een read-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van Labyrint.


Je ontvangt de zoomlink uiterlijk 24 uur voor aanvang van de training. Als je binnen 24 uur voordat de training begint nog geen zoomlink hebt ontvangen, stuur dan een mailtje naar info@tentamentrainingen.nl.  • Totaal139.00

Deze training zit helaas vol