Universiteit Leiden
Psychologie
Inleiding in de Psychologie

Universiteit Universiteit Leiden Psychologie Inleiding in de Psychologie

Inleiding in de Psychologie (herkansing) - Groep 1

Thom

In deze training ga je in drie lessen van 3 uur met Thom aan de slag om de belangrijkste onderwerpen van dit vak te bespreken en samen te oefenen met oefenvragen. Uiteraard is er veel ruimte om je vragen te stellen. De training wordt vrij kort op het tentamen gepland, zodat je alle colleges gehad hebt wanneer je de laatste les hebt.


De maximale groepsgrootte is voor deze groep slechts 10 personen, wat betekent dat er veel ruimte is voor individuele aandacht. Op deze training is onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing.

  • Totaal108.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Trainingshandleiding Inleiding in de Psychologie

Normaal wordt deze handleiding exclusief bij onze training gebruikt, maar in dit geval kan je hem ook los van de training bestellen. In onze handleiding vind je een samenvatting en oefenvragen over de lesstof van Inleiding in de Psychologie. Wanneer je de handleiding bestelt, ontvang je van ons de versie waarin de antwoorden niet zijn opgenomen. De antwoorden kun je uiteraard terugvinden in Gray & Bjorklund. Let op: deze bestelling betreft een hardcopy handleiding van ruim 70 pagina's. Na je bestelling wordt de handleiding binnen een werkdag op de post gedaan. De post heeft doorgaans een dag nodig voor de bezorging, in uitzonderlijke gevallen gebruiken ze twee werkdagen.

  • Totaal30.00