Universiteit Leiden
Psychologie
Multivariate Data Analyse

Universiteit Universiteit Leiden Psychologie Multivariate Data Analyse

Multivariate Data-Analyse - Gratis masterclass - powered by tentamentrainingen.nl

Sanne

Wil jij het collegejaar goed starten en alvast enkele onderwerpen van MVDA behandelen? Kom dan naar de gratis Masterclass van TentamenTrainingen.nl aan het begin van het nieuwe collegejaar! In deze gratis masterclass worden in twee uur enkele lastige onderwerpen behandeld van het vak uitgelegd. De masterclass wordt verzorgd door een van onze ervaren docenten. Naast het behandelen van een aantal lastige onderwerpen, wordt er geoefend met tentamenvragen en is er de gelegenheid om jouw vragen te stellen!

  • Totaal0.00

Deze training zit helaas vol

Digitale Training Multivariate Data-Analyse - Endterm - Groep 1

Malou

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Multivariate Data-Analyse.

Jouw docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een read-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.

In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van labyrint.


  • Totaal149.00

Deze training zit helaas vol