Universiteit Leiden
Psychologie
Multivariate Data Analyse

Universiteit Universiteit Leiden Psychologie Multivariate Data Analyse

Multivariate Data Analyse (eindtoets) - Groep 1

Geiske

Met zekerheid het laatste en belangrijkste statistiek vak halen? In deze training ga je in drie lessen van elk vier uur met Geiske aan de slag om de belangrijkste onderwerpen van dit vak te bespreken en samen te oefenen met oefenvragen. Uiteraard is er veel ruimte om je vragen te stellen. Geiske is zelf werkgroepdocent voor statistiek geweest en geeft al meer dan 10 jaar bijles statistiek!


Op deze training is onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing. De voertaal van deze groep is Nederlands en de samenvatting die je van ons krijgt is bij de prijs inbegrepen.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Multivariate Data Analyse (hertentamen) - Groep 1

Geiske

Tentamen niet gehaald? Niet getreurd, hulp is onderweg! In onze herkansingstraining ga je met Geiske 6 uur lang aan de slag om de belangrijkste onderwerpen van dit vak te bespreken en samen te oefenen met oefenvragen. Uiteraard is er veel ruimte om je vragen te stellen. De training is ideaal om goed voorbereid de herkansing in te gaan, omdat je docent je vertelt waar je bij het studeren in het algemeen en bij dit vak in het bijzonder extra aandacht voor moet hebben. De maximale groepsgrootte is voor deze groep slechts 15 personen, wat betekent dat er veel ruimte is voor individuele aandacht.


Op deze training is onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie niet van toepassing.

  • Totaal72.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek