Universiteit Leiden
Psychologie
Multivariate Data Analyse

Universiteit Universiteit Leiden Psychologie Multivariate Data Analyse

Digitale training - Multivariate Data Analyse - Groep 1

Jet

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Multivariate Data Analyse. Jet behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 15. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale training - Multivariate Data Analyse - Marathon

Jet

In deze marathon word je in 6 uur voorbereid op je tentamen voor het vak Multivariate Data Analyse. Onze top docent Jet behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Het is een dag waarop veel wordt geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Er is alle ruimte voor al je vragen om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je tentamen. In de groep is plek voor maximaal 20 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie niet van toepassing.

  • Totaal72.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Gratis Digitale Masterclass - Multivariate Data Analyse

Jet

Tijdens de gratis Masterclass behandelt één van onze beste en top docent Jet enkele lastige onderwerpen van het vak Multivariate Data Analyse en oefent de docent samen met jou met het beantwoorden van vragen. Alle studenten hebben gratis toegang tot deze Masterclass.


De Masterclass is ideaal om een beter beeld te krijgen van enkele lastige onderwerpen en om tips op te doen van een ervaren docent, die je tijdens je eerste toets meteen zal helpen een beter resultaat te halen.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Hard copy Trainingshandleiding Multivariate Data Analyse

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hard copy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal20.00

PRE-ORDER Digitale handleiding Multivariate Data Analyse

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale ready-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd.


De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training.


LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.


  • Totaal20.00