Universiteit Leiden
Rechtsgeleerdheid
Bestuursrecht

Universiteit Universiteit Leiden Rechtsgeleerdheid Bestuursrecht

Digitale training Bestuursrecht - Groep 1

Nicole

In deze digitale training ga je aan de slag om de belangrijkste onderwerpen van het vak Bestuursrecht te bespreken en samen te oefenen met oefenvragen. Tijdens de training zal de focus liggen op het herhalen van de belangrijkste stof en het oefenen met vragen op tentamenniveau. Uiteraard is er veel ruimte om je vragen te stellen.


De training wordt vrij kort op het tentamen gepland, zodat je alle colleges gehad hebt wanneer je de laatste les hebt.


De maximale groepsgrootte is voor deze groep slechts 10 personen, wat betekent dat er veel individuele aandacht zal zijn. Op deze training is onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing.

  • Totaal96.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale training Bestuursrecht - Groep 2

Nienke

In deze digitale training word je in acht uur voorbereid op je tentamen voor Bestuursrecht. De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal96.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek