Universiteit Leiden
Rechtsgeleerdheid
Inleiding Burgerlijk Recht

Universiteit Universiteit Leiden Rechtsgeleerdheid Inleiding Burgerlijk Recht

Inleiding Burgerlijk Recht 2020/2021 - Groep 1

In deze training ga je aan de slag om de belangrijkste onderwerpen voor het hertentamen van Inleiding Burgerlijk Recht te bespreken en samen te oefenen met oefenvragen. De training is in totaal 12 uur zodat je gegarandeerd genoeg tijd hebt om alle stof eigen te maken. De focus bij deze training ligt op het oefenen met vragen op tentamenniveau. Uiteraard zal er ruim de mogelijkheid zijn om de docent alle vragen te stellen aan de docent!


De training wordt vrij kort op het tentamen gepland, zodat je alle colleges gehad hebt wanneer je de laatste les hebt. De maximale groepsgrootte is voor deze groep slechts 15 personen, wat betekent dat er veel individuele aandacht zal zijn. Er is dan ook veel ruimte om je vragen te stellen. Op deze training is onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale trainingshandleiding Inleiding Burgerlijk Recht

Normaal wordt de handleiding exclusief gebruikt bij onze training, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op dit betreft een digitale versie die je niet kunt doorsturen of printen! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. LET OP: geef een Google-account op bij je gegevens, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.

  • Totaal30.00

Hard copy trainingshandleiding Inleiding Burgerlijk Recht

Normaal wordt de handleiding exclusief gebruikt bij onze training, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op dit betreft een hard copy versie! Je handleiding wordt(tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. PostNL heeft aangegeven dat er rekening gehouden dient te worden met vertraging door het corona-virus.

TentamenTrainingen.nl is hier niet verantwoordelijk voor. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal30.00