Universiteit Leiden
Rechtsgeleerdheid
Inleiding Burgerlijk Recht

Universiteit Universiteit Leiden Rechtsgeleerdheid Inleiding Burgerlijk Recht

Inleiding Burgerlijk Recht (tentamen) - Groep 1

Yvar

In deze training ga je aan de slag om de belangrijkste onderwerpen voor het tentamen van Inleiding Burgerlijk Recht te bespreken en samen te oefenen met oefenvragen. De focus bij deze training ligt op het oefenen met vragen op tentamenniveau.


De training wordt vrij kort op het tentamen gepland, zodat je alle colleges gehad hebt wanneer je de laatste les hebt. De maximale groepsgrootte is voor deze groep slechts 15 personen, wat betekent dat er veel individuele aandacht zal zijn. Er is dan ook veel ruimte om je vragen te stellen. Op deze training is onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing, indien je ook de training voor de tussentoets hebt gevolgd.

  • Totaal104.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Gratis masterclass Inleiding Burgerlijk Recht (tussentoets)

Yvar

Tentamentraingen.nl verzorgt een GRATIS masterclass Inleiding Burgerlijk Recht om je ideaal voor te bereiden op de tussentoets van Inleiding Burgerlijk Recht. In deze masterclass in drie uur de belangrijkste stof worden herhaald en worden oefenvragen op tentamenniveau geoefend. Bij aanvang van de masterclass ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen


Er zijn slechts beperkt plekken, dus vol = vol. De datum wordt z.s.m. bekend gemaakt

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek