Universiteit Leiden
Rechtsgeleerdheid
Materieel Strafrecht

Universiteit Universiteit Leiden Rechtsgeleerdheid Materieel Strafrecht

Materieel Strafrecht (tussentoets) - Groep 1 2020 - 2021

Thomas

In deze training ga je aan de slag om de belangrijkste onderwerpen van het materiële strafrecht te bespreken en samen te oefenen met oefenvragen op tentamenniveau. Uiteraard is er veel ruimte om je vragen te stellen.


De training wordt vrij kort op het tentamen gepland, zodat je alle colleges gehad hebt wanneer je de laatste les hebt. De maximale groepsgrootte is voor deze groep slechts 15 personen, wat betekent dat er veel ruimte is voor individuele aandacht. Op deze training is onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing, als je de training volgt in combinatie met onze training voor de eindtoets.

  • Totaal96.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Pre-order digitale trainingshandleiding Materieel Strafrecht

Normaal wordt de handleiding exclusief gebruikt bij onze training, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op dit betreft een digitale versie die je niet kunt doorsturen of printen! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. LET OP: geef een Google-account op bij je gegevens, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.

  • Totaal30.00

Pre-order hard copy trainingshandleiding Materieel Strafrecht

Normaal wordt de handleiding exclusief gebruikt bij onze training, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op dit betreft een hard copy versie! Je handleiding wordt(tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. PostNL heeft aangegeven dat er rekening gehouden dient te worden met vertraging door het corona-virus. TentamenTrainingen.nl is hier niet verantwoordelijk voor. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal30.00