Universiteit Leiden
Rechtsgeleerdheid
Methoden en Technieken van de Rechtswetenschap

Universiteit Universiteit Leiden Rechtsgeleerdheid Methoden en Technieken van de Rechtswetenschap

Digitale training Methoden en Technieken van de Rechtswetenschap - Groep 1

Nienke

In deze digitale training word je in acht uur voorbereid op je tentamen voor Methoden en Technieken van de Rechtswetenschap. De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal96.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Pre-order: Digitale trainingshandleiding - Methoden en Technieken van de Rechtswetenschap

Bestel hier een digitale handleiding voor Methoden en Technieken van de Rechtswetenschap. Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale ready-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training.


LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google

Drive.

  • Totaal15.00

Pre-order: Hard Copy trainingshandleiding - Methoden en Technieken van de Rechtswetenschap

Dit betreft een PRE-ORDER! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


Bestel hier de hard copy handleiding voor Methoden en Technieken van de Rechtswetenschap. Deze versie is alleen geldig voor studenten die daadwerkelijk staan ingeschreven voor de training. Door deze handleiding te bestellen ga je met het volgende akkoord: indien je je besluit af te melden voor deze training, en deze afmelding wordt gehonoreerd, wordt €30 euro in rekening gebracht voor deze handleiding. Dit geldt ook voor studenten die deze bundel bestellen zonder dat ze staan ingeschreven voor de training. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training.


PostNL heeft aangegeven dat er rekening gehouden dient te worden met vertraging door het corona-virus. TentamenTrainingen.nl is hier niet verantwoordelijk voor. De prijs van de handleiding is

inclusief 9% BTW.

  • Totaal15.00