Universiteit Leiden
Rechtsgeleerdheid
Onderneming en Recht

Universiteit Universiteit Leiden Rechtsgeleerdheid Onderneming en Recht

GRATIS Masterclass - Onderneming & Recht - Bedrijfswetenschappen - Powered by J.F.V. Grotius

Timothy

Start het tweede blok goed op door je alvast voor te bereiden op het eindtentamen voor Onderneming & Recht! TentamenTrainingen.nl organiseert in januari een gratis Masterclass voor Onderneming & Recht die wordt gegeven door één van onze meest ervaren docenten, de docent heeft voor dit vak zelf een 10 gehaald!


In deze twee uur durende Masterclass geven we je een voorproefje van onze trainingen, door de belangrijkste lesstof, gericht op bedrijfswetenschappen, van Onderneming & Recht te behandelen, te oefenen met oefenvragen én uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Bovendien is de Masterclass gratis! Er zijn een beperkt aantal plekken voor de Masterclass, dus boek nu om zeker te zijn van een plek!


Deze Masterclass wordt mede mogelijk gemaakt door J.F.V. Grotius.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale Training Onderneming & Recht - Eindtoets - Groep 1

Timothy

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor de eindtoets Onderneming & Recht. Timothy behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een read-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 20 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van J.F.V. Grotius, als je ook de training voor de deeltoets volgt.


Je ontvangt de zoomlink uiterlijk 24 uur voor aanvang van de training. Als je binnen 24 uur voordat de training begint nog geen zoomlink hebt ontvangen, stuur dan een mailtje naar info@tentamentrainingen.nl.


- De docent had zelf voor dit vak een 10!

- Deze training is al meerdere keren gegeven door Timothy.

  • Totaal149.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Hardcopy tentamenbundel Onderneming & Recht tussentoets (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.  • Totaal14.95

PRE-ORDER Digitale tentamenbundel Onderneming & Recht tussentoets (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 24 uur geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Wij streven ernaar om deze tentamenbundel uiterlijk drie weken voor het tentamen te voltooien.

  • Totaal12.95