Universiteit Leiden
Rechtsgeleerdheid
Verbintenissenrecht

Universiteit Universiteit Leiden Rechtsgeleerdheid Verbintenissenrecht

Verbintenissenrecht - Gratis Masterclass – powered by TentamenTrainingen.nl

Koen

Omdat Verbintenissenrecht als lastig vak wordt ervaren willen wij jullie een gratis voorproefje geven van onze TentamenTraining! Er is in deze Masterclass plaats voor maximaal 100 leerlingen. Deze zal digitaal worden gegeven via Zoom. Tijdens de Masterclass zal er theoretische uitleg worden gegeven en er zullen oefenvragen worden behandeld.


Nadere informatie wordt later bekendgemaakt!

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale training Verbintenissenrecht (eindtoets) - Groep 1

Koen

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Verbintenissenrecht. De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een read-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing


  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale tentamenbundel Verbintenissenrecht (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.


  • Totaal20.00

Hardcopy tentamenbundel Verbintenissenrecht (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.  • Totaal20.00