Universiteit Utrecht
Psychologie
Psychologie als Wetenschap

Universiteit Universiteit Utrecht Psychologie Psychologie als Wetenschap

Psychologie als Wetenschap - Groep 1

Simon

In deze training word je in drie lessen van vier uur voorbereid op je tentamen. Je docent Simon behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt je vragen. Ook wordt veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij deze training ontvang je uiteraard de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Bovendien is de docent buiten de lesuren om te bereiken voor al je vragen.


Op deze training is onze 'Niet gehaald, Geld terug'-garantie van toepassing.

  • Totaal144.00

Laatste plekken beschikbaar

Psychologie als Wetenschap - Herkansing - Groep 1

Simon

PAW tentamen niet gehaald? Niet getreurd! Tentamentrainingen.nl zorgt ervoor dat jij optimaal voorbereid de herkansing in gaat.


In deze training word je in vier lessen van drie uur voorbereid op je tentamen. Je docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt je vragen. Ook wordt veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.

Bij deze training ontvang je uiteraard de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Bovendien is de docent buiten de lesuren om te bereiken voor al je vragen.


Op deze training is onze 'Niet gehaald, Geld terug'-garantie van toepassing indien je ook de training voor het reguliere tentamen hebt gevolgd.


Let op: wanneer achteraf blijkt dat de planning die we gemaakt hebben je niet schikt, kijken we eerst samen of we de planning kunnen wijzigen. Lukt dat niet, dan mag je je kosteloos uitschrijven. Zodoende zit je dus niet aan een training vast waarvan de planning je niet schikt, maar heb je wel al de kans je plek veilig te stellen door nu te boeken

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Handleiding - Psychologie als Wetenschap 2018/2019

Normaal wordt deze handleiding exclusief bij onze training gebruikt, maar in dit geval kan je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding van 100 pagina's vind je een uitgebreide samenvatting van alle leerstof. Let op: deze bestelling betreft een hardcopy handleiding. Je handleiding wordt na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal30.00