Universiteit Utrecht
Rechtsgeleerdheid
1.1 Inleiding Staats- en Bestuursrecht

Universiteit Universiteit Utrecht Rechtsgeleerdheid 1.1 Inleiding Staats- en Bestuursrecht

Gratis Masterclass Inleiding Staats- en Bestuursrecht (2020-2021)

Nicole

Wil jij het collegejaar goed starten en alvast enkele onderwerpen van Staats- en Bestuursrecht behandelen? Kom dan naar de gratis Masterclass van TentamenTrainingen.nl aan het begin van het nieuwe collegejaar.


In deze gratis masterclass worden in twee uur enkele lastige onderwerpen behandeld van het vak Inleiding Staats- en Bestuursrecht. Ook is er de mogelijkheid om alle vragen te stellen die je over het vak hebt. De masterclass wordt verzorgd door een van onze meest ervaren docenten. Naast het behandelen van een aantal lastige onderwerpen, wordt er geoefend met tentamenvragen en is er de gelegenheid om jouw vragen te stellen!

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Inleiding Staats en Bestuursrecht - Tentamen - Groep 1 (2020-2021)

Cheyenne

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 3 lessen, voorbereid op je tentamen voor Inleiding Staats en Bestuursrecht (collegejaar 2020/2021). Onze docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.


Let op: als je via deze training inschrijft ontvang je aan het begin van de les geen lawbooksbundel (deze dien je zelf mee te nemen).

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek