Universiteit Utrecht
Rechtsgeleerdheid
1.4 Inleiding Europees recht

Universiteit Universiteit Utrecht Rechtsgeleerdheid 1.4 Inleiding Europees recht

Gratis Masterclass - Inleiding Europees Recht

Cheyenne

TentamenTraingen.nl helpt je graag met de laatste loodjes van het jaar! In deze gratis masterclass worden in twee uur enkele lastige onderwerpen behandeld van het vak Inleiding Europees Recht. Ook is er de mogelijkheid om alle vragen te stellen die je over het vak hebt. De ideale voorbereiding op je eindtentamen dus! De masterclass wordt verzorgd door Cheyenne, een zeer ervaren docent die momenteel de master European Law aan de Universiteit Utrecht aan het afronden is. Naast het behandelen van een aantal lastige onderwerpen, wordt er geoefend met tentamenvragen en is er de gelegenheid om jouw vragen te stellen!

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale training - Inleiding Europees Recht - Tentamen - Groep 1

Dina

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Inleiding Europees Recht. Dina behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een

Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie wel van toepassing.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek