Universiteit Utrecht
Rechtsgeleerdheid
2.1 Verbintenissenrecht

Universiteit Universiteit Utrecht Rechtsgeleerdheid 2.1 Verbintenissenrecht

Digitale training - Verbintenissenrecht - Eindtoets - Groep 1

Jeroen

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Verbintenissenrecht. Jouw docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een read-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal149.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale training - Verbintenissenrecht - Herkansing - Groep 1

Jeroen

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je herkansing voor Verbintenissenrecht. Jouw docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale tentamenbundel met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een read-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal149.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek