Universiteit Utrecht
Rechtsgeleerdheid
2.2 Bestuursrecht

Universiteit Universiteit Utrecht Rechtsgeleerdheid 2.2 Bestuursrecht

Interesselijst - Bestuursrecht

Emy

Geef je op voor de interesselijst om ons te laten weten dat je deze training zou willen volgen. Zodra wij 3 of meer aanmeldingen ontvangen, zullen wij ons uiterste best doen om deze training mogelijk te maken.


Als we deze training gaan organiseren, ben jij de eerste die het te horen krijgt! Door je aan te melden voor de interesselijst, zit je nergens aan vast. Je bent dus niet automatisch verplicht om mee te doen.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Bestuursrecht - Tentamen - Groep 1 (2020/2021)

Jeroen

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 3 of 4 lessen, voorbereid op je tentamen voor Bestuursrecht (2020/2021). Jouw docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Na elke les wordt de Powerpoint gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten.


Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie wel van toepassing (als je ook de training voor de deeltoets hebt gevolgd).

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek