Universiteit Utrecht
Rechtsgeleerdheid
1.1 Inleiding Staats- en Bestuursrecht

Universiteit Universiteit Utrecht Rechtsgeleerdheid 1.1 Inleiding Staats- en Bestuursrecht

Gratis Masterclass Inleiding Staats- en Bestuursrecht (i.s.m. Lawbooks!)

Emy & Nicole

In deze gratis masterclass worden in twee uur enkele lastige onderwerpen behandeld van het vak Inleiding Staats- en Bestuursrecht. Ook is er de mogelijkheid om alle vragen te stellen die je over het vak hebt. De masterclass wordt verzorgd door topdocenten Emy & Nicole, die zelf al meester in de rechten zijn. Naast de stof kunnen ze je ook allerlei tips geven over hoe je het best kunt studeren.


Wil je vier uur masterclass? Boek dan ook onze gratis masterclass voor Grondslagen van het Recht. Beide masterclasses worden georganiseerd in samenwerking met Lawbooks. We raden je aan het boekje van Lawbooks mee te nemen naar de masterclass!

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Inleiding Staats en Bestuursrecht - Groep 1

Cheyenne

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 3 lessen, voorbereid op je tentamen voor Inleiding Staats en Bestuursrecht. Onze docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 15 studenten.


Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie wel van toepassing.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Inleiding Staats en Bestuursrecht - Groep 1 (lawbooksbundel al aangeschaft)

Cheyenne

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 3 lessen, voorbereid op je tentamen voor Inleiding Staats en Bestuursrecht. Onze docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.


Let op: als je via deze training inschrijft ontvang je aan het begin van de les geen lawbooksbundel (deze dien je zelf mee te nemen).

  • Totaal129.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek