Universiteit Utrecht
Rechtsgeleerdheid
Public International Law

Universiteit Universiteit Utrecht Rechtsgeleerdheid Public International Law

'Crash Course' Public International Law

Muriel

In deze 'crash course' ga je vlak voor het tentamen vier uur lang oefenvragen maken en bespreken met een docent, zodat je met veel zelfvertrouwen het tentamen kan gaan maken. De docent zal aan de hand van een powerpoint verschillende soorten vragen en onderwerpen behandelen, en ook tips geven hoe je een Engelstalig tentamen moet aanpakken. Uiteraard is er veel ruimte om je vragen te stellen. De training is ideaal om een goede start te maken met je studie, omdat je docent je vertelt waar je bij het studeren in het algemeen en bij dit vak in het bijzonder extra aandacht voor moet hebben. Bij deze training wordt geen handleiding uitgedeeld. Wel wordt de powerpoint gedeeld met de deelnemers van de training, zodat je alles nog een keer kunt bekijken. Het is de bedoeling dat je de stof al hebt geleerd voordat je deelneemt aan de training, zodat je bij de training de puntjes op de i kunt zetten en volledig voorbereid het tentamen in kunt gaan.


De maximale groepsgrootte is voor deze groep slechts 10 personen, wat betekent dat er veel ruimte is voor individuele aandacht. Vanwege de uitzonderlijk lage prijs is onze garantie niet van toepassing op deze training.

  • Totaal49.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Public International Law

Muriel

In deze training ga je in drie lessen van drie uur aan de slag om de belangrijkste onderwerpen van dit vak te bespreken en samen te oefenen met oefenvragen. Uiteraard is er veel ruimte om je vragen te stellen. De training is ideaal om een goede start te maken met je studie, omdat je docent je vertelt waar je bij het studeren in het algemeen en bij dit vak in het bijzonder extra aandacht voor moet hebben. De training wordt vrij kort op het tentamen gepland, zodat je alle colleges gehad hebt wanneer je de laatste les hebt.


De maximale groepsgrootte is voor deze groep slechts 10 personen, wat betekent dat er veel ruimte is voor individuele aandacht. Op deze training is onze unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing.

  • Totaal79.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek