Universiteit van Amsterdam
Geneeskunde
2.1: OVV-2

Universiteit Universiteit van Amsterdam Geneeskunde 2.1: OVV-2

Ontwikkeling, Voortplanting en Veroudering 2 - Herkansing

Arjen

In deze training word je in drie lessen van 4 uur voorbereid op je tentamen OVV2. Je docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt je vragen. Ook wordt veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij deze training ontvang je uiteraard de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Bovendien is de docent buiten de lesuren om te bereiken voor al je vragen. In deze groep is plek voor maximaal 15 studenten.


Op deze training is onze 'Niet gehaald, geld terug'-garantie van toepassing voor leden van MFAS, als je ook de training voor de deeltoets hebt gevolgd.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Trainingshandleiding OVV2 - Deeltoets

Bij uitzondering is het mogelijk om de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl los te kopen. De handleiding bestaat uit een uitgebreide samenvatting van 86 pagina's van de lesstof van week 1 t/m 4, aangevuld met veel oefenvragen. Eventuele stof van de laatste week ontvang je digitaal. Je handleiding wordt na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal25.00

Trainingshandleiding OVV2 - Eindtoets

Bij uitzondering is het mogelijk om de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl los te kopen. De handleiding bestaat uit een uitgebreide samenvatting van de lesstof van week 5 t/m 8, aangevuld met veel oefenvragen. De bundel ontvang je na bestelling binnen twee werkdagen. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal25.00