Universiteit van Amsterdam
Rechten
Inleiding Privaatrecht

Universiteit Universiteit van Amsterdam Rechten Inleiding Privaatrecht

Digitale training Inleiding Privaatrecht - Groep 1

Nicole

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Inleiding Privaatrecht. De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Inleiding Privaatrecht - Gratis digitale Masterclass - powered by Tentamentrainingen.nl

Jesper

Wil je het meeste halen uit je voorbereiding voor Inleiding Privaatrecht? Zou je het graag eens mee willen maken om een training bij ons te volgen? Tijdens de gratis digitale Masterclass behandelt onze docent de belangrijkste onderwerpen zodat je zeker weet dat je klaar bent voor je tentamen!


Er zijn een beperkt aantal plekken dus wees vooral niet bang om je in te schrijven. Verzeker je plek en boek snel de GRATIS Masterclass!

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE-ORDER! - Digitale trainingshandleiding - Inleiding Privaatrecht

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale read-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.

  • Totaal30.00

PRE-ORDER! - Hard copy trainingshandleiding - Inleiding Privaatrecht

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hard copy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal30.00