Universiteit van Amsterdam
Rechten
Inleiding tot het Recht

Universiteit Universiteit van Amsterdam Rechten Inleiding tot het Recht

Digitale Training - Inleiding tot het Recht - Herkansing - Groep 1

Nicole

In deze digitale training word je in 12 uur, verdeeld over 4 lessen, voorbereid op het hertentamen van Inleiding tot het Recht. Tijdens de training bespreekt de docent samen met jou en de groep de belangrijkste lesstof. Daarnaast oefen je samen veel met voorbeeld-tentamenvragen. Ook is er in de trainingen ruimte voor algemene studietips, waardoor je goed voorbereid en met een goed gevoel het tentamen in zult gaan.


Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep.


In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Inleiding tot het Recht - Gratis digitale Masterclass - powered by Tentamentrainingen.nl

Melinda

Wil je het meeste halen uit je voorbereiding voor Inleiding tot het Recht? Zou je het graag eens mee willen maken om een training bij ons te volgen? Tijdens de gratis digitale Masterclass behandelt Melinda de belangrijkste onderwerpen zodat je zeker weet dat je klaar bent voor je tentamen!


Er zijn een beperkt aantal plekken dus wees vooral niet bang om je in te schrijven. Verzeker je plek en boek snel de GRATIS Masterclass!

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE-ORDER! - Digitale trainingshandleiding - Inleiding tot het Recht

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale read-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.

  • Totaal30.00

PRE-ORDER! - Hard copy trainingshandleiding - Inleiding tot het Recht

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hard copy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal30.00