Vrije Universiteit Amsterdam
Bedrijfskunde
Business Mathematics

Universiteit Vrije Universiteit Amsterdam Bedrijfskunde Business Mathematics

Gratis Digitale training - Business Mathematics

Hicham

Business Mathematics is een van de moeilijkste vakken in de bachelor Bedrijfskunde. Veel studenten hebben hierdoor een slechte start van het studiejaar. Daarom is TentamenTrainingen hier om jou te helpen met een gratis training!!


In een 8 uur durende training leer jij de middelen om jezelf door het eerste tentamen van Business Mathematics heen te loodsen. De training zal gaan over de eerste twee weken van het vak. Hiermee zal het wiskunde gedeelte van het tentamen op 17 november een stuk makkelijker gaan! We zullen de nieuwe kennis ook gelijk toepassen door een aantal oude tentamen vragen door te nemen!


De training zal via zoom plaatsvinden, omdat fysieke lessen nu moeilijk gaan door het corona virus. Je zal op de dag van de training een invite link ontvangen voor zoom.


Schrijf je snel in als je zeker wilt zijn van een plekje!!

Het schema voor de training kan hieronder gevonden worden


Data:

Zaterdag 13 november 12:00-16:00

Zondag 14 november 12:00-16:00


  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE-ORDER Digitale tentamenbundel Business Mathematics (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Je tentamenbundel wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres om de tentamenbundel te kunnen ontvangen.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 24 uur geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Wij streven ernaar om deze tentamenbundel uiterlijk drie weken voor het tentamen te voltooien.


  • Totaal15.00

PRE-ORDER Hardcopy tentamenbundel Business Mathematics (Nederlands)

In deze tentamenbundel vind je een uitgebreide Nederlandse samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De tentamenbundel wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hardcopy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze tentamenbundel gratis als onderdeel van je training. Je tentamenbundel wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de bundel is inclusief 9% BTW.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Wij streven ernaar om deze tentamenbundel uiterlijk drie weken voor het tentamen te voltooien.


  • Totaal15.00