Vrije Universiteit Amsterdam
Bedrijfskunde
Business Mathematics

Universiteit Vrije Universiteit Amsterdam Bedrijfskunde Business Mathematics

Business Mathematics - Zomer Training

Hicham

Wiskunde is een van de moeilijkste vakken in de bachelor Bedrijfskunde. Veel studenten hebben hierdoor een valse start aan het begin van hun studietijd. Daarom is TentamenTrainingen hier om jou te helpen met een gratis training!! In een 6 uur durende training leer jij de middelen om jezelf door de eerste weken van Business Mathematics heen te loodsen. Onderwerpen als afgeleiden, inverse functies en logaritmen zullen de revue passeren. We zullen de nieuwe kennis ook gelijk toepassen door een aantal oude tentamen vragen op te lossen!


De training zal via zoom zijn, omdat fysieke lessen nu moeilijk gaan door het corona virus. Je zal voor de training een invite link ontvangen voor zoom.


Schrijf je snel in als je zeker wilt zijn van een plekje!!

Het schema voor de training kan hieronder gevonden worden


Data:

Nader te bepalen  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale training - Business Mathematics - Groep 1 - Final - Nederlands

Nienke

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Business Mathematics.


Nienke behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen.

Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof.


Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale trainingshandleiding Business Mathematics PRE-ORDER!

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Let op: dit betreft een digitale ready-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.

  • Totaal15.00

Hard copy trainingshandleiding Business Mathematics PRE-ORDER!

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Let op: dit betreft een hard copy versie! Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.

  • Totaal15.00