Vrije Universiteit Amsterdam
Faculteit der Sociale Wetenschappen
Beschrijvende en Inferentiële Statistiek

Universiteit Vrije Universiteit Amsterdam Faculteit der Sociale Wetenschappen Beschrijvende en Inferentiële Statistiek

Beschrijvende en Inferentiële Statistiek - EOS Masterclass

Geiske

Tijdens de gratis Masterclass behandelt de docent belangrijke onderwerpen voor het tentamen, en oefent zij samen met jou met het beantwoorden van vragen. De Masterclass wordt georganiseerd in samenwerking met Faculteitsvereniging EOS, waardoor EOS-leden gratis toegang hebben tot deze Masterclass! De Masterclass is ideaal om een beter beeld te krijgen van enkele lastige onderwerpen en om tips op te doen van een ervaren docent, die je meteen zullen helpen een beter resultaat te behalen.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Beschrijvende en Inferentiële Statistiek - Totaalpakket: Deeltoetsen & Eindtentamen - Groep 1

Moritz

In deze training word je in twaalf uur voorbereid op de deeltoetsen en het eindtentamen voor het vak Beschrijvende en Inferentiële Statistiek.


De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Indien een PowerPoint wordt gebruikt, ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van Faculteitsvereniging EOS. Hiervoor moet ook de training voor de deeltoetsen zijn gevolgd.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE-ORDER Hard Copy Trainingshandleiding - Beschrijvende en Inferentiële Statistiek

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Let op: dit betreft een hard copy versie!


Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal20.00

Trainingshandleiding Beschrijvende en Inferentiële Statistiek - EOS-balie

Normaal wordt deze handleiding exclusief bij onze training gebruikt, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleidingen worden altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Let op: deze bestelling betreft een hardcopy versie.


Leden van Faculteitsvereniging EOS kunnen de handleiding ophalen bij de balie van FoyEOS (HG-02A03). De handleiding hoeft pas betaald te worden wanneer bij de balie is aangegeven dat deze handleiding (nog) beschikbaar is.

  • Totaal20.00