Vrije Universiteit Amsterdam
Faculteit der Sociale Wetenschappen
Methodologie van Sociaal-Wetensch. Onderzoek

Universiteit Vrije Universiteit Amsterdam Faculteit der Sociale Wetenschappen Methodologie van Sociaal-Wetensch. Onderzoek

EOS Masterclass - Methodologie van Sociaal-Wetenschappelijk Onderzoek

Moritz

Tijdens de gratis Masterclass behandelt de docent belangrijke onderwerpen voor het tentamen, en oefent zij samen met jou met het beantwoorden van vragen. De Masterclass wordt georganiseerd in samenwerking met Faculteitsvereniging EOS, waardoor EOS-leden gratis toegang hebben tot deze Masterclass! De Masterclass is ideaal om een beter beeld te krijgen van enkele lastige onderwerpen en om tips op te doen van een ervaren docent, die je meteen zullen helpen een beter resultaat te behalen.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Methodologie van Sociaal-Wetenschappelijk Onderzoek - Groep 1

Moritz

In deze digitale training word je in twaalf uur voorbereid op de deeltoetsen en het eindtentamen voor Methodologie van Sociaal-Wetenschappelijk Onderzoek.


De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien een PowerPoint wordt gebruikt, ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van Faculteitsvereniging EOS.

  • Totaal144.00

Nog maar enkele plekken beschikbaar

Hard Copy Trainingshandleiding - Methodologie van Sociaal-Wetenschappelijk Onderzoek

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Let op: dit betreft een hard copy versie!


Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal30.00

PRE-ORDER Digitale Trainingshandleiding - Methodologie van Sociaal-Wetenschappelijk Onderzoek

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Let op: dit betreft een digitale ready-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.

  • Totaal30.00