Vrije Universiteit Amsterdam
Geneeskunde
Arts en Patiënt 2

Universiteit Vrije Universiteit Amsterdam Geneeskunde Arts en Patiënt 2

Arts en Patient 2 - Groep 1 2020/2021

Nick

In deze training word je in 6 uur, verdeeld over 2 lessen, voorbereid op je tentamen voor STAT.


Je docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep.


In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van MFVU.

  • Totaal72.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale Trainingshandleiding Arts en Patiënt 2 - kleur - #14051905

Normaal wordt de handleiding exclusief gebruikt bij onze training, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding is in kleur! Let op dit betreft een digitale versie die je niet kunt doorsturen of printen! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. LET OP: geef een Google-account op bij je gegevens, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.

  • Totaal19.00