Vrije Universiteit Amsterdam
Geneeskunde
Bouw en Bewegen

Universiteit Vrije Universiteit Amsterdam Geneeskunde Bouw en Bewegen

Gratis Masterclass - Bouw en Bewegen [2020 - 2021]

Omar

Start het collegejaar goed op door je alvast voor te bereiden op het tentamen Bouw en Bewegen! TentamenTrainingen.nl organiseert aankomend collegejaar een gratis Masterclass voor Bouw en Bewegen die wordt gegeven door één van onze meest ervaren docenten.


In deze twee uur durende Masterclass geven we je een voorproefje van onze trainingen, door de belangrijkste lesstof van het vak te behandelen, te oefenen met oefenvragen én uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen.


Bovendien is de Masterclass gratis! Er zijn een beperkt aantal plekken voor de Masterclass, dus boek nu om zeker te zijn van een plek.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Bouw en Bewegen - Groep 1 2020/2021

Omar

In deze training word je voorbereid op het tentamen van Bouw en Bewegen. De training heeft drie lessen van elk drie uur en vindt plaats op de VU.


Je docent is zeer ervaren en bespreekt samen met jou en de groep de belangrijkste lesstof. Daarnaast oefen je samen veel met voorbeeldvragen. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van de trainingshandleiding van TentamenTrainingen.nl. Dit is een uitgebreide samenvatting aangevuld met oefenvragen, die je helpt om de stof gestructureerd tot je te nemen.


De unieke 'niet gehaald, geld terug'-garantie, die alleen door TentamenTrainingen.nl wordt aangeboden, is van toepassing op deze training voor alle leden van de MFVU.

  • Totaal108.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek