Vrije Universiteit Amsterdam
Geneeskunde
Bouw en Bewegen

Universiteit Vrije Universiteit Amsterdam Geneeskunde Bouw en Bewegen

Gratis Masterclass - Bouw en Bewegen [2020-2021]

Omar

Start het collegejaar goed op door je alvast voor te bereiden op het tentamen Bouw en Bewegen! TentamenTrainingen.nl organiseert aankomend collegejaar een gratis Masterclass voor Bouw en Bewegen die wordt gegeven door één van onze meest ervaren docenten.


In deze twee uur durende Masterclass geven we je een voorproefje van onze trainingen, door de belangrijkste lesstof van het vak te behandelen, te oefenen met oefenvragen én uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen.


Bovendien is de Masterclass gratis! Er zijn een beperkt aantal plekken voor de Masterclass, dus boek nu om zeker te zijn van een plek.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale Training - Bouw en Bewegen - Groep 1

Omar

In deze digitale training word je in 9 uur, verdeeld over 3 lessen, voorbereid op je tentamen voor Bouw en Bewegen.


Omar behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de digitale trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep.


In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van MFVU.

  • Totaal108.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek