Vrije Universiteit Amsterdam
Gezondheidswetenschappen
Inleiding Gezondheidswetenschappen

Universiteit Vrije Universiteit Amsterdam Gezondheidswetenschappen Inleiding Gezondheidswetenschappen

Digitale training Inleiding Gezondheidswetenschappen - Groep 1

Ruben

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Inleiding Gezondheidswetenschappen. De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.


In de groep is plek voor maximaal 15 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Gratis Masterclass - Inleiding Gezondheidswetenschappen [2020 - 2021]

Ruben

Start het collegejaar goed op door je alvast voor te bereiden op het tentamen Inleiding Gezondheidswetenschappen! TentamenTrainingen.nl organiseert aankomend collegejaar een gratis Masterclass voor Inleiding Gezondheidswetenschappen die wordt gegeven door één van onze meest ervaren docenten.


In deze twee uur durende Masterclass geven we je een voorproefje van onze trainingen, door de belangrijkste lesstof van het vak te behandelen, te oefenen met oefenvragen én uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen.


Bovendien is de Masterclass gratis! Er zijn een beperkt aantal plekken voor de Masterclass, dus boek nu om zeker te zijn van een plek.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek