Vrije Universiteit Amsterdam
Psychologie/Psychology
Biologische & Cognitieve Psychologie

Universiteit Vrije Universiteit Amsterdam Psychologie/Psychology Biologische & Cognitieve Psychologie

Biologische & Cognitieve Psychologie - Deeltentamen - Groep 1

Lotte

In deze training word je in 9 uur, verdeeld over 3 lessen, voorbereid op je deeltentamen voor Biologische & Cognitieve Psychologie.


Je docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van VSPVU, indien je ook de training voor het eindtentamen volgt.

  • Totaal108.00

Laatste plekken beschikbaar

Biologische & Cognitieve Psychologie - Eindtentamen - Groep 1

Lotte

In deze training word je in 12 uur, verdeeld over 4 lessen, voorbereid op je eindtentamen voor Biologische & Cognitieve Psychologie.


Je docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing voor leden van VSPVU, als je ook de training voor het deeltentamen hebt gevolgd.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Trainingshandleiding Biologische en Cognitieve Psychologie

Normaal wordt deze handleiding exclusief bij onze training gebruikt, maar in dit geval kun je hem ook los van de training bestellen. In de handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleidingen worden altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: deze bestelling betreft een hardcopy versie en is geschreven in het Engels.


Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


  • Totaal20.00