Vrije Universiteit Amsterdam
Psychologie/Psychology
Biologische & Cognitieve Psychologie

Universiteit Vrije Universiteit Amsterdam Psychologie/Psychology Biologische & Cognitieve Psychologie

Digitale Training - Biologische & Cognitieve Psychologie - Midterm - Groep 1 - Nederlands

Barry

In deze digitale training word je in 9 uur voorbereid op je midterm tentamen voor Biologische & Cognitieve Psychologie .

De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.

In de groep is plek voor maximaal 10 studenten.

Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing als je ook de training voor de endterm toets volgt.


  • Totaal108.00

Laatste plekken beschikbaar

Digitale Training - Biologische & Cognitieve Psychologie - Endterm - Groep 1 - Nederlands

Barry

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je endterm tentamen voor Biologische & Cognitieve Psychologie.

De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les. In de groep is plek voor maximaal 10 studenten.

Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing als je ook de training voor de midterm toets hebt gevolgd.


  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale trainingshandleiding - Biologische & Cognitieve Psychologie

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale ready-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.


  • Totaal15.00

Hard copy trainingshandleiding - Biologische & Cognitieve Psychologie

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hard copy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


  • Totaal15.00