Vrije Universiteit Amsterdam
Psychologie/Psychology
Ontwikkelingspsychologie & Psychopathologie

Universiteit Vrije Universiteit Amsterdam Psychologie/Psychology Ontwikkelingspsychologie & Psychopathologie

Digitale Training - Ontwikkelingspsychologie en Psychopathologie - Midterm - Groep 1 - Nederlands

Lotte

In deze digitale training word je in 9 uur voorbereid op je midterm tentamen voor Ontwikkelingspsychologie en Psychopathologie.

De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.

In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing, als je ook de training voor de endterm volgt.

  • Totaal108.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale Training - Ontwikkelingspsychologie en Psychopathologie - Endterm - Groep 1 - Nederlands

Lotte

In deze training word je in 9 uur, verdeeld over 3 lessen, voorbereid op je tentamen voor Ontwikkelingspsychologie en Psychopathologie.

Je docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Bij aanvang van de eerste les ontvang je de trainingshandleiding, bestaande uit een samenvatting in combinatie met oefenvragen. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt tijdens de training wordt deze na elke les gedeeld met de groep.

In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’ garantie van toepassing als je ook de training van de midterm volgt.

  • Totaal108.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE ORDER - Digitale trainingshandleiding Ontwikkelingspsychologie en Psychopathologie

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale ready-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.


  • Totaal15.00

PRE ORDER - Hard copy Ontwikkelingspsychologie en Psychopathologie

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hard copy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


  • Totaal15.00