Vrije Universiteit Amsterdam
Psychologie/Psychology
Statistiek 1

Universiteit Vrije Universiteit Amsterdam Psychologie/Psychology Statistiek 1

Digitale Marathon - Statistiek 1 - Groep 1 - Nederlands

Geiske

Tijdens deze marathon ligt de focus op het oefenen van tentamenvragen. Onze ervaren docent Geiske zal je helpen in het beantwoorden van de vragen, uitleggen waarom een antwoord juist goed of fout is en je vragen hierover beantwoorden.


Als je extra hulp nodig hebt in het begrijpen van de stof, is bovenstaande training een goede aanvulling. Tijdens deze training neemt onze topdocent Manouk je mee in de belangrijkste onderdelen van de stof.


Deze marathon wordt gegeven in het Engels. Onze garantie is alleen van toepassing als je ook de training hebt gevolgd.

  • Totaal48.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale Training - Statistiek 1 - Groep 1 - Nederlands

Manouk

In deze digitale training word je in 12 uur voorbereid op je tentamen voor Statistiek 1.

De docent behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen. Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.

In de groep is plek voor maximaal 10 studenten. Op deze training is de ‘Niet gehaald, geld terug’-garantie van toepassing.

  • Totaal144.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale trainingshandleiding Statistiek 1

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale ready-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.


  • Totaal15.00

Hard copy Statistiek 1

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Let op: dit betreft een hard copy versie!


Wanneer je een tentamentraining van dit vak hebt geboekt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


  • Totaal15.00