Vrije Universiteit Amsterdam
Rechtsgeleerdheid
Beginselen Staatsrecht

Universiteit Vrije Universiteit Amsterdam Rechtsgeleerdheid Beginselen Staatsrecht

Digitale Boostsessie Beginselen Staatsrecht - Eindtentamen - Groep 1

In deze digitale training word je in 4 uren voorbereid op je tentamen voor Beginselen Bestuursrecht. Ummuhan behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste tentamenstof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.
In de groep is plek voor maximaal 10 studenten.

  • Totaal33.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale Training Beginselen Staatsrecht - Eindtentamen - Groep 1

Cheyenne

In deze digitale training word je in 12 uur, verdeeld over 3 lessen, voorbereid op je tentamen voor Beginselen Bestuursrecht. Cheyenne behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les.
In de groep is plek voor maximaal 10 studenten.


Ook is op deze training de ‘Niet gehaald, geld terug-garantie' van toepassing.

  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Gratis Digitale Masterclass - Beginselen Staatsrecht

Emy & Nicole

Start het collegejaar goed op door je alvast voor te bereiden op het tentamen Beginselen Staatsrecht!


TentamenTrainingen.nl organiseert aankomend collegejaar een gratis Masterclass voor Beginselen Staatsrecht die wordt gegeven door één van onze meest ervaren docenten. In deze twee uur durende Masterclass geven we je een voorproefje van onze trainingen, door de belangrijkste lesstof van het vak te behandelen, te oefenen met oefenvragen én uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Bovendien is de Masterclass gratis!


Er zijn een beperkt aantal plekken voor de Masterclass, dus boek nu om zeker te zijn van een plek.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

PRE-ORDER Digitale Trainingshandleiding Beginselen Staatsrecht

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan.

Let op: dit betreft een digitale ready-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training.


LET OP: geef een Google-accountop als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijkvia Google Drive.


  • Totaal15.00

PRE-ORDER Hard copy Trainingshandleiding Beginselen Staatsrecht

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven. Wanneer je een tentamentraining van dit vak bij ons bestelt, ontvang je deze trainingshandleiding gratis als onderdeel van je training. Let op: dit betreft een hard copy versie!


Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal15.00