Vrije Universiteit Amsterdam
Rechtsgeleerdheid
Materieel Strafrecht

Universiteit Vrije Universiteit Amsterdam Rechtsgeleerdheid Materieel Strafrecht

Digitale Training - Materieel Strafrecht eindtentamen - Herkansing - Groep 1

Liza

In deze digitale training word je in 12 uur, verdeeld over 3 lessen, voorbereid op je hertentamen voor Materieel Strafrecht. Liza behandelt in de training de belangrijkste concepten en beantwoordt al je vragen. Daarnaast wordt er veel geoefend met voorbeeld-tentamenvragen.


Uiterlijk bij aanvang van de eerste les ontvang je, indien van toepassing, de digitale trainingshandleiding met daarin de belangrijkste stof. Deze digitale versie is een ready-only versie en kan niet geprint of gedeeld worden. Indien er een Powerpoint wordt gebruikt ontvang je deze na de les In de groep is plek voor maximaal 15 studenten.


Ook is op deze training de ‘Niet gehaald, geld terug-garantie' van toepassing.

  • Totaal99.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Digitale Trainingshandleiding Materieel Strafrecht

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. Let op: dit betreft een digitale ready-only versie! Je handleiding wordt binnen 24 uur na bestelling per e-mail naar je verstuurd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


LET OP: geef een Google-account op als e-mailadres, we versturen de handleidingen namelijk via Google Drive.

  • Totaal15.00

Hard copy Trainingshandleiding Materieel Strafrecht

In deze handleiding vind je een uitgebreide samenvatting van de leerstof, aangevuld met oefenvragen en de antwoorden hiervan. De handleiding wordt altijd in zwart/wit geprint, tenzij anders aangegeven.


Let op: dit betreft een hard copy versie!

Je handleiding wordt (tot 17.00u) na bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

  • Totaal15.00