Vrije Universiteit Amsterdam
TentamenTrainingen Docentenacademie
Coaching voor studentbesturen

Universiteit Vrije Universiteit Amsterdam TentamenTrainingen Docentenacademie Coaching voor studentbesturen

Interesselijst 'Coaching voor Studentbesturen'

Nienke

Laat hier je naam en mailadres achter als jij namens je bestuur wilt aangeven gebruik te willen maken van 'Coaching voor Studentbesturen' door Nienke en Martin van TentamenTrainingen.nl.


In het coachingsprogramma gaan we eerst in een groepssessie aan de slag met de theorie over hoe je taakgericht en efficiënt kunt werken. Vervolgens gaan we in 1-op-1-sessies met je aan de slag om de theorie in de praktijk te brengen. Het doel van het traject is om er samen voor te zorgen dat je efficiënter werkt en zelf de baas blijft (of wordt) over je takenlijst.


Tijdens een bestuursjaar komt er namelijk ontzettend veel op je af en bestuurders vinden het soms lastig te bepalen wat prioriteit heeft. Daarnaast is het een uitdaging te zorgen dat je zelf de baas blijft over wat je wilt oppakken. De valkuil om reactief te gaan werken ligt op de loer, maar is met een paar slimme tips ook goed te ontwijken.


In collegejaar 2019-2020 beginnen we met het aanbieden van dit coachingstraject aan twee studentbesturen. Indien meer dan twee besturen zich aanmelden zal er geloot worden of volgt er een aanvullende selectie. Als bestuur hoor je uiterlijk op 25 september of we jouw bestuur dit traject kunnen aanbieden.


Nienke & Martin hebben er zin in met jullie aan de slag te gaan!

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek