Vrije Universiteit Amsterdam
TentamenTrainingen Docentenacademie
Persoonlijke afspraken

Universiteit Vrije Universiteit Amsterdam TentamenTrainingen Docentenacademie Persoonlijke afspraken

2A2 - Groep 1

Maud

Deze training is bedoeld voor alle studenten die al een trainingshandleiding 2A2 hebben gekocht en alsnog de tentamentraining 2A2 willen volgen in groep 1. Het lesschema van 2A2 groep 1 is via hier terug te vinden: https://www.tentamentrainingen.nl/erasmus-university-rotterdam/geneeskunde/2a-oncologie/22

 • Totaal150.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

2A2 - Groep 2

Maud

Deze training is bedoeld voor alle studenten die al een trainingshandleiding 2A2 hebben gekocht en alsnog de tentamentraining 2A2 willen volgen in groep 2. Het lesschema van 2A2 groep 2 is via hier terug te vinden: https://www.tentamentrainingen.nl/erasmus-university-rotterdam/geneeskunde/2a-oncologie/22

 • Totaal150.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Training Merette Mertens

Training ID 9347 (University Tilburg, Pre-Tisem, Strategy).

 • Totaal96.00

Nog maar 1 plek beschikbaar

Betaling Tarik

Gedeeltelijke kosten voor de training

 • Totaal78.00

Bijbetaling Heidy F

Kosten voor reguliere samenvatting verbintenissenrecht

 • Totaal25.00

Bijbetaling handleiding Chrissy

Kosten voor reguliere samenvatting verbintenissenrecht

 • Totaal15.00

Bijbetaling handleiding Jolien

Kosten voor reguliere samenvatting Methodologie 1

 • Totaal15.00

Bijbetaling handleiding Sanne

Overige kosten voor het bestellen van een handleiding die voor bij de training bedoeld was.

 • Totaal30.00

Digitale trainingshandleiding inleiding constitutioneel recht - 25% korting - Tilburg University

Deze trainingshandleiding is bedoeld voor de studenten die de training inleiding constitutioneel hadden geboekt.

 • Totaal11.00

Hard copy trainingshandleiding - Rijksuniversiteit Groningen - Rechten - Recht van de Europese Unie

Bestel hier de hard copy handleiding voor Recht van de Europese Unie. Deze versie is alleen geldig voor studenten die daadwerkelijk staan ingeschreven voor de training. De handleiding wordt naar je opgestuurd zodra deze af is.


Door deze handleiding te bestellen ga je met het volgende akkoord: indien je je besluit af te melden voor deze training, en deze afmelding wordt gehonoreerd, wordt €30 euro in rekening gebracht voor deze handleiding. Dit geldt ook voor studenten die deze bundel bestellen zonder dat ze staan ingeschreven voor de training.


PostNL heeft aangegeven dat er rekening gehouden dient te worden met vertraging door het corona-virus. TentamenTrainingen.nl is hier niet verantwoordelijk voor. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


 • Totaal0.00

Hard copy trainingshandleiding Statistiek 1A

Persoonlijke afspraak voor Marit Meulman

 • Totaal0.00

Hard copy trainingshandleiding inleiding constitutioneel recht - 25% korting - Tilburg University

Deze trainingshandleiding is bedoeld voor de studenten die de training inleiding constitutioneel recht hadden geboekt.

 • Totaal11.00

Hard-Copy Handleiding vorig jaar UNRE Burgerlijk Recht II

George S.

 • Totaal15.00

PRE-ORDER - Hard copy manual Erasmus University Rotterdam Psychology 1.3 Statistics I: An Introduction

This is a pre-order. We’re currently working on the manual, once it’s ready you will receive it within two working days


You can order your hard copy manual for 1.3 Statistics here. This version is only for students who attend the training course. By ordering this manual you agree that if you cancel your training course or didn’t sign up for the training course, TentamenTrainingen will charge you €30 for the manual.


Your manual will be delivered to your home within two working days, after ordering (until 5 p.m.). Due to COVID-19, PostNL might have some delay. TentamenTrainingen.nl is not responsible in this case. The price of the manual includes 9% VAT.


 • Totaal0.00

PRE-ORDER - UNRE Hard-copy Trainingshandleiding - Burgerlijk Recht I

Bestel hier de hard copy handleiding voor Burgerlijk Recht I. Deze versie is alleen geldig voor studenten die daadwerkelijk staan ingeschreven voor de training. Door deze handleiding te bestellen ga je met het volgende akkoord: indien je je besluit af te melden voor deze training, en deze afmelding wordt gehonoreerd, wordt €30 euro in rekening gebracht voor deze handleiding. Dit geldt ook voor studenten die deze bundel bestellen zonder dat ze staan ingeschreven voor de training. PostNL heeft aangegeven dat er rekening gehouden dient te worden met vertraging door het corona-virus. TentamenTrainingen.nl is hier niet verantwoordelijk voor. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

 • Totaal0.00

PRE-ORDER - UNRE Hard-copy Trainingshandleiding - Europees Economisch Recht

Bestel hier de hard copy handleiding voor Europees Economisch Recht. Deze versie is alleen geldig voor studenten die daadwerkelijk staan ingeschreven voor de training. Door deze handleiding te bestellen ga je met het volgende akkoord: indien je je besluit af te melden voor deze training, en deze afmelding wordt gehonoreerd, wordt €30 euro in rekening gebracht voor deze handleiding. Dit geldt ook voor studenten die deze bundel bestellen zonder dat ze staan ingeschreven voor de training. PostNL heeft aangegeven dat er rekening gehouden dient te worden met vertraging door het corona-virus. TentamenTrainingen.nl is hier niet verantwoordelijk voor. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

 • Totaal0.00

PRE-ORDER - UNRE Hard-copy trainingshandleiding - Personen- en Familierecht

Bestel hier de hard copy handleiding voor Personen- en Familierecht. Deze versie is alleen geldig voor studenten die daadwerkelijk staan ingeschreven voor de training. Door deze handleiding te bestellen ga je met het volgende akkoord: indien je je besluit af te melden voor deze training, en deze afmelding wordt gehonoreerd, wordt €30 euro in rekening gebracht voor deze handleiding. Dit geldt ook voor studenten die deze bundel bestellen zonder dat ze staan ingeschreven voor de training. PostNL heeft aangegeven dat er rekening gehouden dient te worden met vertraging door het corona-virus. TentamenTrainingen.nl is hier niet verantwoordelijk voor. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

 • Totaal0.00

Pre-order Digital Manual Introduction to Psychology for JL

This is a personal offer for the manual for ItP, course at RuG, year 1.

 • Totaal10.00

RGREIT - Handleiding ARW2 en Staatsrecht 1 - Kelly

Bestelling van twee handleidingen: ARW2 en Staatsrecht 1 aan de Rijksuniversiteit Groningen Rechten. Inclusief JFV-korting.

 • Totaal48.00

Trainingshandleiding Tycho

Deze handleiding is alleen beschikbaar voor Tycho (TmS UVGK).

 • Totaal0.00

Trainingshandleiding Tycho

Deze handleiding is alleen voor Tycho (TmS UVGK)

 • Totaal0.00

UNRE Hard-copy Trainingshandleiding - Burgerlijk Procesrecht

Bestel hier de hard copy handleiding voor Burgerlijk Procesrecht. Deze versie is alleen geldig voor studenten die daadwerkelijk staan ingeschreven voor de training. Door deze handleiding te bestellen ga je met het volgende akkoord: indien je je besluit af te melden voor deze training, en deze afmelding wordt gehonoreerd, wordt €30 euro in rekening gebracht voor deze handleiding. Dit geldt ook voor studenten die deze bundel bestellen zonder dat ze staan ingeschreven voor de training. PostNL heeft aangegeven dat er rekening gehouden dient te worden met vertraging door het corona-virus. TentamenTrainingen.nl is hier niet verantwoordelijk voor. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

 • Totaal0.00

UNRE Hard-copy trainingshandleiding - Strafrecht I

Bestel hier de hard copy handleiding voor Strafrecht I. Deze versie is alleen geldig voor studenten die daadwerkelijk staan ingeschreven voor de training. Door deze handleiding te bestellen ga je met het volgende akkoord: indien je je besluit af te melden voor deze training, en deze afmelding wordt gehonoreerd, wordt €30 euro in rekening gebracht voor deze handleiding. Dit geldt ook voor studenten die deze bundel bestellen zonder dat ze staan ingeschreven voor de training. PostNL heeft aangegeven dat er rekening gehouden dient te worden met vertraging door het corona-virus. TentamenTrainingen.nl is hier niet verantwoordelijk voor. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

 • Totaal0.00