Vrije Universiteit Amsterdam
TentamenTrainingen Docentenacademie
Persoonlijke afspraken

Universiteit Vrije Universiteit Amsterdam TentamenTrainingen Docentenacademie Persoonlijke afspraken

1 op 1 EM

Matthijs

Persoonlijke afspraak

 • Totaal36.00

Deze training zit helaas vol

Erasmus - Hard Copy trainingshandleiding Inleiding Rechtswetenschap

Bestel hier de hard copy handleiding voor Inleiding Rechtswetenschap. Deze versie is alleen geldig voor studenten die daadwerkelijk staan ingeschreven voor de training. Door deze handleiding te bestellen ga je met het volgende akkoord: indien je je besluit af te melden voor deze training, en deze afmelding wordt gehonoreerd, wordt €20 euro in rekening gebracht voor deze handleiding. Dit geldt ook voor studenten die deze bundel bestellen zonder dat ze staan ingeschreven voor de training. PostNL heeft aangegeven dat er rekening gehouden dient te worden met vertraging door het corona-virus. TentamenTrainingen.nl is hier niet verantwoordelijk voor. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

 • Totaal0.00

Hard copy manual - RUG Mathematics for Pre-MSc

You can order your hard copy manual for Mathematics for Pre-MSc here. This version is only for students who attend the training course. By ordering this manual you agree that if you cancel your training course or didn’t sign up for the training course, TentamenTrainingen will charge you €30 or the manual. Your manual will be delivered to your home within two working days, after ordering (until 5 p.m.). Due to COVID-19, PostNL might have some delay. TentamenTrainingen.nl is not responsible in this case. The price of the manual includes 9% VAT.

 • Totaal0.00

Hard copy trainingshandleiding Elektronisch Contractenrecht (Rechten, Rijksuniversiteit Groningen, Elektronisch Contractenrecht)

Bestel hier de hard copy handleiding voor Elektronisch Contractenrecht. Deze versie is alleen geldig voor studenten die daadwerkelijk staan ingeschreven voor de training. De trainingshandleiding wordt verstuurd zodra deze af is.


Door deze handleiding te bestellen ga je met het volgende akkoord: indien je je besluit af te melden voor deze training, en deze afmelding wordt gehonoreerd, wordt €30 euro in rekening gebracht voor deze handleiding. Dit geldt ook voor studenten die deze bundel bestellen zonder dat ze staan ingeschreven voor de training.


PostNL heeft aangegeven dat er rekening gehouden dient te worden met vertraging door het corona-virus. TentamenTrainingen.nl is hier niet verantwoordelijk voor. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.


 • Totaal0.00

Hard-copy Midterm Manual Management Accounting 1 for UvA

You can order your hard copy manual for Management Accounting 1 here. This version is only for students who attend the training course. By ordering this manual you agree that if you cancel your training course or didn’t sign up for the training course, TentamenTrainingen will charge you €30 or the manual.

Your manual will be delivered to your home within two working days, after ordering (until 5 p.m.). Due to COVID-19, PostNL might have some delay. TentamenTrainingen.nl is not responsible in this case. The price of the manual includes 9% VAT.

 • Totaal0.00

Hardcopy trainingshandleiding - 1A1 (deeltoets)

Bestel hier de hard copy handleiding voor de 1A1 deeltoets. Deze versie is alleen geldig voor studenten die daadwerkelijk staan ingeschreven voor de training. Door deze handleiding te bestellen ga je met het volgende akkoord: indien je je besluit af te melden voor deze training, en deze afmelding wordt gehonoreerd, wordt €25 euro in rekening gebracht voor deze handleiding. Dit geldt ook voor studenten die deze bundel bestellen zonder dat ze staan ingeschreven voor de training. PostNL heeft aangegeven dat er rekening gehouden dient te worden met vertraging door het corona-virus. TentamenTrainingen.nl is hier niet verantwoordelijk voor. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

 • Totaal7.00

PRE ORDER- Hard Copy Digitale Trainingshandleiding Inleiding Burgerlijk Recht

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Bestel hier de hard copy handleiding voor Inleiding Rechtswetenschap. Deze versie is alleen geldig voor studenten die daadwerkelijk staan ingeschreven voor de training. Door deze handleiding te bestellen ga je met het volgende akkoord: indien je je besluit af te melden voor deze training, en deze afmelding wordt gehonoreerd, wordt er 0 euro in rekening gebracht voor deze handleiding. Dit geldt ook voor studenten die deze bundel bestellen zonder dat ze staan ingeschreven voor de training. PostNL heeft aangegeven dat er rekening gehouden dient te worden met vertraging door het corona-virus. TentamenTrainingen.nl is hier niet verantwoordelijk voor. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

 • Totaal0.00

PRE-ORDER - Erasmus - Hard Copy trainingshandleiding Verbintenissenrecht

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Bestel hier de hard copy handleiding voor Verbintenissenrecht. Deze versie is alleen geldig voor studenten die daadwerkelijk staan ingeschreven voor de training. Door deze handleiding te bestellen ga je met het volgende akkoord: indien je je besluit af te melden voor deze training, en deze afmelding wordt gehonoreerd, wordt €25 euro in rekening gebracht voor deze handleiding. Dit geldt ook voor studenten die deze bundel bestellen zonder dat ze staan ingeschreven voor de training. PostNL heeft aangegeven dat er rekening gehouden dient te worden met vertraging door het corona-virus. TentamenTrainingen.nl is hier niet verantwoordelijk voor. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

 • Totaal0.00

PRE-ORDER - Hard copy trainingshandleiding Radboud Universiteit MGZ Q5

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


Bestel hier de hard copy handleiding voor MGZ Q5. Deze versie is alleen geldig voor studenten die daadwerkelijk staan ingeschreven voor de training. Door deze handleiding te bestellen ga je met het volgende akkoord: indien je je besluit af te melden voor deze training, en deze afmelding wordt gehonoreerd, wordt €30 euro in rekening gebracht voor deze handleiding. Dit geldt ook voor studenten die deze bundel bestellen zonder dat ze staan ingeschreven voor de training.

PostNL heeft aangegeven dat er rekening gehouden dient te worden met vertraging door het corona-virus. TentamenTrainingen.nl is hier niet verantwoordelijk voor. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

 • Totaal0.00

PRE-ORDER - UNRE - Hard-copy Trainingshandleiding Inleiding tot de Rechtswetenschap A

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Bestel hier de hard copy handleiding voor Inleiding tot de Rechtswetenschap A. Deze versie is alleen geldig voor studenten die daadwerkelijk staan ingeschreven voor de training. Door deze handleiding te bestellen ga je met het volgende akkoord: indien je je besluit af te melden voor deze training, en deze afmelding wordt gehonoreerd, wordt €30 euro in rekening gebracht voor deze handleiding. Dit geldt ook voor studenten die deze bundel bestellen zonder dat ze staan ingeschreven voor de training. PostNL heeft aangegeven dat er rekening gehouden dient te worden met vertraging door het corona-virus. TentamenTrainingen.nl is hier niet verantwoordelijk voor. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

 • Totaal15.00

PRE-ORDER Hardcopy trainingshandleiding - 1A1 (eindtoets)

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


Bestel hier de hard copy handleiding voor de 1A1 eindtoets. Deze versie is alleen geldig voor studenten die daadwerkelijk staan ingeschreven voor de training. Door deze handleiding te bestellen ga je met het volgende akkoord: indien je je besluit af te melden voor deze training, en deze afmelding wordt gehonoreerd, wordt €30 euro in rekening gebracht voor deze handleiding. Dit geldt ook voor studenten die deze bundel bestellen zonder dat ze staan ingeschreven voor de training. PostNL heeft aangegeven dat er rekening gehouden dient te worden met vertraging door het corona-virus. TentamenTrainingen.nl is hier niet verantwoordelijk voor. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

 • Totaal0.00

PRE-ORDER Hardcopy trainingshandleiding - 2A1

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is.


Bestel hier de hard copy handleiding voor 2A1. Deze versie is alleen geldig voor studenten die daadwerkelijk staan ingeschreven voor de training. Door deze handleiding te bestellen ga je met het volgende akkoord: indien je je besluit af te melden voor deze training, en deze afmelding wordt gehonoreerd, wordt €30 euro in rekening gebracht voor deze handleiding. Dit geldt ook voor studenten die deze bundel bestellen zonder dat ze staan ingeschreven voor de training. PostNL heeft aangegeven dat er rekening gehouden dient te worden met vertraging door het corona-virus. TentamenTrainingen.nl is hier niet verantwoordelijk voor. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

 • Totaal0.00

PRE-ORDER Hardcopy trainingshandleiding - Methoden van Onderzoek

Dit betreft een pre-order! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze bundel, de verzendtijd van 2 werkdagen geldt pas vanaf het moment dat deze klaar is. Bestel hier de hard copy handleiding voor Methoden van Onderzoek. Deze versie is alleen geldig voor studenten die daadwerkelijk staan ingeschreven voor de training. Door deze handleiding te bestellen ga je met het volgende akkoord: indien je je besluit af te melden voor deze training, en deze afmelding wordt gehonoreerd, wordt €30 euro in rekening gebracht voor deze handleiding. Dit geldt ook voor studenten die deze bundel bestellen zonder dat ze staan ingeschreven voor de training. PostNL heeft aangegeven dat er rekening gehouden dient te worden met vertraging door het corona-virus. TentamenTrainingen.nl is hier niet verantwoordelijk voor. De prijs van de handleiding is inclusief 9% BTW.

 • Totaal0.00

Pre-order Digital Manual Introduction to Psychology for JL

This is a personal offer for the manual for ItP, course at RuG, year 1.

 • Totaal10.00

RUG - Hard copy manual theme 2.1.1 ENG for the training

This manual consists of a comprehensive summary, supplemented with practice questions and the answers to these. The manuals are always printed in black and white, unless stated otherwise. When you order an exam training for this course from us, you will receive this training manual for free as part of your training.


Please note: this order is a hard copy version. Your manual will be delivered to your home within two working days, after ordering (until 5 p.m.). The price of the manual includes 9% VAT.

 • Totaal0.00

RUG GNK - Hard copy manual 3.1.1 ENG for the training

This manual consists of a comprehensive summary, supplemented with practice questions and the answers to these. The manuals are always printed in black and white, unless stated otherwise. When you order an exam training for this course from us, you will receive this training manual for free as part of your training.


Please note: this order is a hard copy version. Your manual will be delivered to your home within two working days, after ordering (until 5 p.m.). The price of the manual includes 9% VAT.

 • Totaal0.00

UVA Psychology Hard copy manual - Scientific & Statistical Reasoning - Exam 1

You can order your hard copy manual for Scientific & Statistical Reasoning (Exam 1) here. This version is only for students who attend the training course. By ordering this manual you agree that if you cancel your training course or didn’t sign up for the training course, TentamenTrainingen will charge you €25 for the manual.


We’re currently working on the manual, once it’s ready you will receive it within two working days. (until 5 p.m.). Due to COVID-19, PostNL might have some delay. TentamenTrainingen.nl is not responsible in this case. The price of the manual includes 9% VAT.

 • Totaal0.00

VU - Hard copy manual Business Mathematics PRE-ORDER!

This manual consists of a comprehensive summary, supplemented with practice questions and the answers to these. The manuals are always printed in black and white, unless stated otherwise. When you order an exam training for this course from us, you will receive this training manual for free as part of your training. Please note: this order is a hard copy version. Your manual will be delivered to your home within two workingdays, after ordering (until 5 p.m.). The price of the manual includes 9% VAT.


This is a pre-order. We’re currently working on the manual, once it’s ready you will receive it within two working days.

 • Totaal0.00